Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika

Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka.

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 05-12-2007, 10:51 PM   #14
Don Solaris
Pro Member

Default Re: Sampleriiiiiii

Roginator, kupit ću ASR-10R od Blaza!!!

Cjena je fakat super i jako se veselim uređaju. Čitao sam review-e i čujem samo pohvale. Pa rekoh, ajde da isprobam i ja to. Ako ništa drugo, mogu ga koristit kao DP-2.

A prije par minuta sam osvojio i Roland S-550 sa Mišem i 100 disketa za 100 eur. Mislim da je ok cijena, obzirom da je miš cca 50-80 eur. Samo se molim da su na tim diskovima oni stari sampleovi sa kraja 80-tih i početka 90-tih - pošto je lik originalni vlasnik tog uređaja i pretpostavljam se da je sačuvao te sve prastare vintage diskove. To bi bilo genijalno!!!

Jer bilo je tu genijalnih sampleova - naprimjer onaj zbor sa James Brown is Dead i još brdo toga. Meni neusporedivo bolje od ovih današnjih sampleova. Tada se je full ekserimentiralo sa time.... npr bomb the bass, coldcut, marrs & ekipa.

Čuješ, jel mi možeš snimit onaj CD-ROM za S-550? Ja ga tu mogu "otvorit" sa softwareom i onda snimat na diskete. To bi naime trebala biti originalna Rolandova kolekcija (tu je među ostalim i onaj zbor). Ja sam ti skroz poludio za tim starim vintage sampleovima. Zato sam i uzeo S-550 jer tu su legendarni 12 bitni konverteri.

A našao sam i još jedan zlatni rudnik tih starih acid house sampleova.... ali o tome drugom prilikom.

Kad se vidimo za MS-20 ?!!!

Ajmo to sredit jebo ga. Počinju blagdani & praznici, mislim, ko će to popravljat pijan & stuff. Sada imam cajta ovaj tjedan. Sredim ga za jedan dan !!! A imam i volje pošto se veselim S-550 kad mi napokon dođe.

Pa da brže prođe vrijeme!!!
Don Solaris is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules