|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#9 | |
Moderator
|
![]() Quote:
zato sam pominjao oldfielda.. a on da nije radio kao studijski mariachi u virginu, ne bi se chulo za njega.. mislish da bi on skupio kesh za termin u studiju? znachi ovde (izmedju ostalog, ali ne pre svega) igra i sreca.. rnb je daleko komercijalniji i prihvaceniji u shirim narodnim masama.. chak i ovde ljudi slushaju rnb.. ![]() kako ja kapiram ulazak u svet sa svojom muzikom: potrebno ti je ili dosta truda i besanih noci (da bi zaradio malu kintu) ILI jak menadzer koji ce ti naci i sponzora i dobrog izdavacha (preko).. @balti: da lazem? nisam takav brate.. ko ih jebe, necu da lazem ljude jer to moze samo o glavu da mi se obije.. "..kazu da zivot je kurva, ne, ljudi, laz je kurva, ume da napravi planinu pa niz istu te surva.." -stih iz jedne moje.. a za ostalo, ti si skoro potpuno upravu.. tachnije, bio bi POTPUNO upravu da nema i ostalih "zanemarljivih" faktora.. sada svi traze ono shto se prodaje.. i to ne da si bog zna shta dobar.. nego da imash ili dupe i sise, ili neki club bullshit tipa "yeah" od ushera i lil johna.. ![]() da povuchem crtu i zavrshim sa prichom o MOJOJ muzici, svestan sam potpuno da je ona potpuno neprofitabilna jer jako malo ljudi moze da je ukapira i da odslusha do kraja.. a oni koji to urade, imaju najpozitivnije mishljenje o istoj.. dok vecina.. teshko.. a ja cu gurati do kraja, pa valjda neshto sa time i bude.. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Music Business Dictionary | Danny Lou | Razno | 1 | 19-08-2009 11:57 PM |