Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 14-11-2007, 10:05 PM   #15
slowstar
Pro Member

Default Re: Synthesizer Ambient Music

Quote:
Originally Posted by bio.skop View Post
zao mi je sto veliki broj kvalitetnih ljudi sa nasih prostora misle na takav nacin i okrecu se narodnjacima da bi se ovajdili. zbog te situacije nam je takva scena kakva je.
Slazem se 101%!!!
Ali treba imati u vidu da ti ljudi (kvalitetni, kako kazes, mada je to veoma, veoma, veoma retka pojava) moraju da jedu, negde da zive, nesto da im svetli iznad ili oko glave - (tada je vec kasno) moraju ponekad i da telefoniraju, imaju eventualno zene i decu, treba i da se negde okupaju, nesto i da procitaju, (ne svi) i sada bi voleo da mi neko pametan objasni
KAKO TO DA IZVEDU PROIZVODECI "AMBIJENTALNU MUZIKU" koju ja licno bukvalno OBOZAVAM, kao i neke slicne zanrove. Priznajem svima, celog zivota sam ceznuo da radim instrumentalnu, Ambijentalnu, filmsku, i vec kakvu muziku, a bio sam PRISILJEN da se potucam po festivalima, studijima, televizijama, zirijima, tezgama po belom i vise crnom svetu, vucaranju po aerodromima lomeci kicmu, tegleci instrumente, posto je organizatorima - managerima koji imaju vile i djakuzije, a voze "tuarege" i porsee tesko da plate "roadia" meni i kolegama, gledanju (uglavnom) glupog izraza doticnih
zvezda i "primadona" kroz staklo rezije tona, posto su "raskosno doneli" neku interpretaciju,(sacuvaj me Boze te interpretacije) i sad me gledaju ocekujuci moje skromno misljenje, a ja se mislim u koju rupu da propadnem, i koliko ce to jos da traje...
NARAVNO CAST REEEEETKIM IZUZECIMA, ali velika vecina ljudi koji se bave
"pevanjem" mogu da nas kupe sa cipelama, i svom pokretnom i nepokretnom imovinom, a mi, u tami i senci tonske rezije, "programing" sobe, gledanja i "izbeljivanja" ociju pred racunarom, ili u retkim slucajevima notnom hartijom, koji smo dobrim (vecim) delom zasluzni sto oni uopste postoje, mozemo samo u casovima ocaja da rezignirano uzdahnemo, i pomirimo se sa sudbinom. Srecom, ili nesrecom, sve manje mi se javljaju "kandidati" zbog ogovaranja konkurencije da sam "skup" (kojesta)"prezauzet"(eh...) ili najinteresantnije "demode"!! Ne mogu a da se ne nasmejem cuvsi za takvu "kategorizaciju" a zatim okrenuvsi bilo koji domaci kanal da cujem ove "moderne"...
Izvinjavam zbog "Of Topic" koji bas i nije toliko "Of"
Mozda cu, u ovo malo godina sto stoje ispred mene, smoci snage (ne fizicke, jos je imam - nego psihicke) da pokusam da uradim jedan ili dva CDa
neke "ambijentalne" ili kako se vec zove muzike, ali ni tu nisam preterani optimista...

Last edited by slowstar; 14-11-2007 at 10:08 PM.
slowstar is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules