Hvala,hvala puno,razumem sta hoces da kazes

Nisam ja bas neko rerazumno stvorenje.

Niti sam zatvorena za kritike,naprotiv.
Pa,nije to nikakav stav,nisam ja bog-zna-koliko uvredjena,daleko od toga.Ali,umorna sam jako od odbrane svoje muzike,i pretpostavke da nesto radim jer je to 'lakse'.Jer kad je u pitanju drugi jezik,nije dovoljno samo nauciti reci koje se rimuju.To je tek pocetak,poenta je iskociti iz izlizanih fraza provucenih kroz gomilu pesama.A napraviti nesto potpuno originalno a da sasvim ostane u duhu jezika je mnogo teze nego sto izgleda.Ja se i dalje trudim da se nadjem na tom polju.Srpski mozda jeste 'tezi' zbog rimovanja,ali to je sve.Ipak je to jezik koji govorim ceo zivot i iz svakodnevice mogu izvlaciti inspiraciju za tekst,svakom izgovorenom recenicom,jezik je aktivan.Moj engleski je pasivan,i nije,veruj mi,upola lako kao sto izgleda

Mozda i zaista jeste tako za ljude koje ti znas,za mene nije,mozda sam ja zaostala,lol

.Mada, sve je to relativno sta neko smatra dovoljno dobrim,ja svoje tesktove ne,jos uvek.
I tako,kazem ti jos jednom,nema mesta ljutnji.Interesuje me svako misljenje,naravno izrazeno na ljudski nacin,i postujem sve sto si mi rekao.
Toliko od mene,stay in touch!
Poz