|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Prijatelji dragi, ako znate, pomozite!
Izvadio sam iz arhive svoj M-Audio Ozone,instalirao sve sto treba i kako treba ali zvuka nema...:o Midi mu radi(Reason ga prepoznaje i vidim da "svira") ali zvuka nema. Cuo sam da mu zna riknuti USB ali mislim da bi trebalo biti u redu posto midi radi i prepoznaje sve njegove kontrolere.Ili...? Crkao mi je bio strujni adapter pa sam kupio onaj gdje mozes da podesis voltazu ili sta vec i sve sam uradio kako i spada.Ponavljam,jedino zvuka nema.Ni slusalice ni audio izlazi. ![]() Sta bi moglo biti.Jel moze da crkne ulaz/izlaz (za ulaz jos nisam provjerio).:o Ni Winamp se ne cuje a prepoznaje ga kao drajver(wave) nakon sto sam ga pridruzio.Takoreci radi "na njega" ali tona nema(ima slike).
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
mala pomoc | equlibrium | Computer Hardware | 3 | 19-11-2008 08:49 PM |
Napokon sam kupio klavijature, jel moze mala pomoc za poceta | nixylive | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 19 | 22-09-2004 02:16 PM |