|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Dobar dan radni narode!
Juce mi e stigao MOTU UltraLite, FireWire audio interface. Pre njega sam koristio Lunu2. Moji prvi utisci su pozitivni i mislim da je sprava sasvim solidna, mada ce vreme ipak pokazati prave rezultate... Nakon uspesne instalacije drajvera i obavljanja potrebnih podesavanja, zacuo se i prvi zvuk iz mog novog audio interfejsa. I tako ja primetih jednu neobicnu pojavu. Zapravo, na monitorima cujem ono dosadno krcanje iz hard diskova. Recimo, dok se podize Nuendo, na monitorima cujem neartikulisane zvuke, bas onako kako hard diskovi i rade. Probao sam da MOTU ukljucim preko spoljnog napajanja (sprava inace ima mogucnost da se napaja direktno sa FireWire porta racunara), ali ni to nije urodilo plodom. Dok je muzicki mozak moje masine bila Luna2 ovakvih problema nije bilo. Desavalo mi se u praksi da kod prijatelja na zvucnicima cujem CD drajv kako vrti disk, ali mi se nikada nije desilo da na zvucnicima cujem kako se vrte hard diskovi. Mnogi ce pomisliti da imam problem sa napajanjem, ali smatram da ga nemam, jer imam CoolerMaster ExtremePower 550W napajanje. Pomozite drugaru kog je izdalo i ovo malo srece! Pozdrav!!!
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
HI MEN i Gospodari svemira!! :) | korenjak | Pricaonica | 10 | 17-03-2009 02:01 PM |
Motu Ultralite MK3 | psionic | DSP forum | 10 | 09-03-2009 03:54 PM |
Motu Ultralite- Asio - no sound | vlad. | Audio Software | 5 | 02-12-2008 02:50 AM |