|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Ubijte me odma' sada odma', ali sam kupio 25-icu.
Nisu definitivno imali 49, 61 je stajao odmah pored i uplasio sam se malo od te sirine. Skuplji je 50% (oko 12,000), sto mu nekom logikom daje da bi 49 kostao sigurno oko 10,000 - sto je stvarno povoljno. Al' dzabe kad ga nema, a ja nestrpljiv... Za ovih par dana koliko ga koristim, stvarno sam prezadovoljan! Opet, ja ne znam ni za bolje ni za gore, pa ne treba ovo uzimati kao neki relevantan sud, ali i ovo malecko cudo mi odlicno vrsi posao i ne verujem da cu ga nesto brzo prerasti. Pogotovo sa ovim mojim asinhronizovanim rukama, hehe, vise oktava je hleb preko pogace. Ili se to samo ja tesim? ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
behringer T-1 | koca | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 08-03-2009 03:36 PM |
Behringer MX8000 ili Behringer MX3282 | Ad Fines | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 20 | 19-04-2004 10:10 AM |