|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#26 |
MCI Master
|
![]()
moram replayat na ovo
Rajko je dijelomicno u pravu , ali ne slazem se da totalni pocetnik dojde u studio i sarafi na sve strane....to se moze dozvolit nekome tko nema puno prakse, a teoretski je sa svime upoznat kao momci koji dolaze sa sae... u 3 mjeseca "NOSENJA BUREKA" moze se puno nauciti samim time sto se pita, druzi i UCI...I NEMA SARAFLJENJA...... znam da su jako rijetki momci koji imaju predispoziciju za naucit sve u 3 mjeseca ali od necega se mora pocet...pa nemozes dat da ti neki novak dojde u studio sarafi opremu i istovremeno se pita zasto audio signal ne ide kroz midi (a imao sm puno takvih) ....postoji redosljed ucenja.... sarafljenje na naglo moze samo zbuniti ako neznas teoriju, zato je rijetko tko od boljih majstora dosao odma na SSL i mixao...islo se polako ..recimo od malih i jeftinih sprava prema vrhu..niti prosjecan ljudski mozak nemoze si u kratkom roku objasnit neke stvari u studiju.... kad ides recimo u el.skolu...nedaju ti odmah da sastavis audio pojacalo vec se krene od knjige i budalastina na praksi kao TURPIJANJE ZELJEZA ( a ide se na praksu u el skoli) glupost , ali postoje razlozi..... e da ..ne slazem se s time da se u 5 minuta od amatera prepozna potencijal..... ne mislim na znanje nego: postoje u pocetcima neki problemi: radne navike, samo pocetnicka zelja koja brzo splasen jer nije sve kako izgleda, odgovornost i najvaznije respekt prema ljudima s kojima se radi... izmedju ostalog zato postoji faza " NOSENJA BUREKA", naravno ako je neko jako sposoban, odgovoran i vrijedan da to moze trajat krace, ali sve ima svoje stepenice.....PRVA JE NAJTEZA naravno ne mora biti BADAVA ali ja sam to tako odradio i nije mi zao!!!!!!!!!!!!!!!naucio sam jako puno!!!!!!! i vise mi vrijedi to iskustvo danas nego ista drugo!!!! @ Strasni zmaj... pa naravno da bi ucio , ali nebi previse dirao...nije da nedam...dapace...ali smatram da se treba prvo dooobrooo educirat , a onda dirat... mislim da se od mene moze puuuno naucit...hmmm..mislim uh ...eto |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Moram da pitam | nESbo | Audio Produkcija - Tehnike | 14 | 22-04-2005 10:32 AM |
Pitam se ... | cipela | Predlozi i sugestije | 2 | 29-01-2005 10:20 PM |