Quote:
Originally Posted by clusterchord
...on svira nord lead a izlaze original linije sa 2600 i VCS3, umiksane , identicne sa ploce, a prstici mu stalno kasne, pa kasne .. ma kazem ti ja da je urokan.. hehehe
|
Za to foliranje uzivo ga prozivaju i najveci fanovi po celom internetu

Ima
video na You Tube-u gde originalni programer Elke Synthex kaze da je Laser Harp bio previse nepouzdan da bi bio koriscen kao kontroler uzivo, tako da je i to bio deo cirkusa za publiku.
Besomucno sam gledao kao klinac koncerte u Hjustonu, Londonu, Lionu i tada mi se polako dezintegrisala iluzija o tome da on bilo sta svira, posto je u delicima sekunde menjao ideju o tome sta hoce da svira (solo, pratnju, akorde, sekvencu, efekte, bubanj, sve odjednom) - prosto ne mogu da zamislim u kom bi se paklu nasao neki tehnicar u pokusavajuci da isprati koje zvukove u kojoj sekundi treba da posalje na klavijaturu koju trenutno svira, kao ni u kojoj bi se logistickoj nocnoj mori nasao ostatak muzicara na bini

.
Svodi se na to da je Oxy i Eq vrhunac karijere (na pocetku) i da su koncerti u Kini najbolji (isto pocetak karijere), a da je sve posle toga postepeni pad u kvalitetu - ali i o tome smo vec pricali