|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]() Dragi prijatelji, ako neko zna, neka napise svoja pozitivna i negativna iskustva u radu sa OSX-om na PC racunaru. Interesuju me svi detalji - koje su mane, a koje prednosti. Osnovni razlog je ?to sam jedan od onih koji je desetak godina koristio Logic Audio, a prestao sam kada je Apple preuzeo Emagic te sam bio svestan da novije verzije LAP-a neće izlaziti za PC. Vrlo bih se rado vratio na Logic (o raznoraznim razlozima ne bih sada pisao) s obzirom da sam ovde procitao da je to apsolutno moguce ukoliko se na PC-u koristi OSX. Nisam zaljubljenik u praćenje kompjuterskih inovacija, te sam mo?da malo inertan prema toj temi, a i ne prevrćem po rumskom svaki dan, te bih molio, ako je neko ne?to o tome već pisao, da mi da sugestiju gde je to napisano pa da pročitam. Hvala svima koji utro?e malo vremena za bele?enje svojih iskustava.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pitanje | Goran | Razno | 2 | 13-07-2006 05:10 PM |
Pitanje ? | merak | Audio Produkcija - Tehnike | 9 | 12-04-2006 05:30 PM |