|
Ogi Radivojević Producent, aran?er, dirigent,orkestrator, pevač perkusionista, umetnički direktor, jedan od glavnih članova Bregovićeve live-act ekipe, internacionalni saradnik većine dobro poznatih umjetnika (Iggy Pop, Ofra Haza, Jorgos Dalaras, Cezaria Evora (Capo Verde) itd...), ali i samostalni stvaraoc (Hajde Cico sa Albuma "U tebi kad me ima" jedan od najpoznatijih hitova) razgovara sa vama na temu muzicke produkcije... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
Dobro, znači moram leakage.
E, ja sam recimo znao u DFH exportat posebno leakove, a posebno čiste zvukove i onda kasnije dozirat leakage, ali onda leakage nisam procesirao i farbao jednako kao clean zvuk. Recimo imam leakage iz mikrofona snare top koji ide u grupu leakage, zajedno sa svim leakovima i imao sam drugu grupu za čiste zvukove. Zanima me znači mora li traka sa leakage-om biti jednako procesirana kao ona na kojoj je clean sound? Ili, mora li sam kanal određenog elementa npr. toma već imati leak, ili su rezultati dobri i sa ovim mojim sistemom grupa? Pitam zato jer nemam dovoljno iskustva i nisam prsstvovao mix sessionima da bih znao što ustvari trebam u svakoj situaciji.... |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
bubanj | babilon33 | Audio Produkcija - Tehnike | 1 | 04-12-2008 02:30 AM |
Bubanj, pomoc | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 18-10-2005 06:49 PM |