Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 14-09-2007, 09:47 AM   #11
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Default Re: Apple Logic Studio

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
Malo pirkanja nikad nije na odmet ! he,he,he...zezam se!
Pa zar ovo nije forum za lozace? Svi se loze na nesto i stavljaju drugima do znanja!!
koliko ih ima koji otkidaju na stare analogne sintije (iako soft sintovi sve to mogu isto i bolje ), pa im niko ne zabranjuje da o tome pisu..

Koliko njih se lozi na lemilicu ili akustiku ili sta vec??

A sta smo tek skrivili da budemo bombardovani nebulozama od demo snimaka i "produkcija"...ko hoce nek skida i nek slusa!

Ko nece nek preskoci, da li je to post, mp3, slika itd....

E kad bi sad ja poceo da komentarisem sve sto me iritira oko mene i na forumu i u studiju itd..gde bi mi bio kraj??

Svako ima pravo da se lozi! neko sto ce sa novom spravom da odradi posao bolje i brze, neko sto ce samo da je stavi na stalak i gleda je ili sto ce da instalira novi software (pored ostalih 300 !) tek da bi rekao "e sad imam sve!!"

Znam bar 10 ljudi koji neumorno nabavljaju krakirane software, sampling CDs, kupuju sprave itd a nikada nisu napravili nista vredno sa tim...

sto kazu: "zivot je kratak...da bi se uzbudjivali zbog malih stvari" !

peace
Ne osecam se prozvano zato sto iza sebe imam oficijelno izdatih izdanja i to na cd-u kao i neke vece nastupe u zemlji i inostranstvu, ali moram nesto reci:
Jos nisam video da je neko postovao demo i rekao: ovo je najbolje na svetu, nema nista dalje od ovoga i bla bla bla. Tako da komparacija sa naturanjem misljenja o neprikosnovenosti Logica je totalno pogresna(mada i sam koristim i Logic i Cubase-imam i Mac i PC). Sto se tice price o soft sintijima i hard analognim-pokusaj shvatiti da ljudi VOLE ANALOGIJU, vole da otvaraju i sredjuju sintove, da od starog "sranja" naprave potpuno funkcionalnu spravu(barem neki, mada vecina koji pisu o tome u sekciji o klavijaturama imaju iste i nisu "paljevine"). Znaci, nije poenta sta moze da zameni ovo drugo i bla bla bla. Soft i hard se razlikuju i jedan drugi NE ISKLJUCUJU, svaki ima svoj karakter i to je super(nema harda kao sto je NI Reaktor niti softa koji ti moze dati zvuk Jupitera). Pa i sam imas SH 101 i imao si skoro sve sprave o kojima se ovde prica(na sintove mislim) i vrlo dobro znas o cemu je rec. Nema potrebe za odbacivanjem opcija tipa soft je super hard je prevazidjen i obrnuto.
A ja odo na more i pozdrav svima
silicon science is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules