|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
U toku prošlog mjeseca sam završio posao na projektovanju i opremanju studija u sklopu Specijalne biblioteke za slijepa i slabovida lica u Banjaluci.
Kao što možete pretpostaviti... radi se o studiju namjenjenom prvenstveno za snimanje vokala, tj. tekstova koji se potom pohranjuju u bazu podataka... Kompletan projekat je bio jako nezahvalan iz dva osnovna razloga (neki će reći: Zar treba više?), a to su: nedostatak prostora i nedostatak materijalnih sredstava. Ja sam odlučio da to posmatram kao izazov više i prihvatih se posla... Kako je sve to proteklo vidjećete u redovima koji slijede...
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nektar demo fest,Banja Luka 2009 | Reinhardt | Razno | 17 | 21-08-2009 02:50 AM |
Đuđevdanski Festival - Banja Luka | Tiki the Boyler | Promocija radova | 0 | 14-05-2007 08:07 AM |
Rif Boom Fest - Banja Luka | Tiki the Boyler | Promocija radova | 2 | 27-02-2007 07:25 PM |