Poznavaoci Pro tools-a,POMAGAJTE!!!!!
Dakle,imam gore pomenutu kartu,skoro kupljenu i dosad sam radio na starom M box-u,koji .fala bogu,nisam prodao,jer Zasto??? E pa,pre svega imam Latency u snimku,bez obzira na koliko ga podesim,pa cak i kad ukljucim Low Latency Monitoring opciju,snimljena traka KASNI!!! A frustrira me to sto nije dovoljno da pomerim samo traku za broj semplova koliki je latency namesten jer ne kasni nikad isto,nego moram da trazim a to je potpuna glupost. Na starom M box-u,sve radi BESPREKORNO,a jedini razlog sto sam kupio novu su ulazi i izlazi !! To nije sve,od tri vrste ulaza u kartu,nijedan nije idealan za usnimavanje,ili je prejak ili preslab a nekad imam osecaj kao da malo i distorzira a pika ni blizu! Neznam,obozavam Pro tools i dalje,ali ovo vec pocinje ozbiljno da me nervira i znam da je mozda neophodan novi sistem zbog drivera ili tako nesto,al nesto se pribojavam da problam nece nestati?!! Da ne kukam ko stara baba,Moji Pro tools-ashi ako ste se susretali sa ovim ili sl. bacite neki savet,PLEASE!!!!

Hvala unapred.