|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
poludeo sam skroz. stalno u zvuku koji slusam cujem raznorazna pishatanja, cishtanja i slicne prizvuke.. upalim equium, nadjem uskim q-faktorom to sto cujem, eliminisem.
onda na tom istom instrumentu cujem druge koje pre nisam. cccap- eliminisem i njih.. ali nema kraja. na kraju mi od zvuka ne ostane nishta, samo neki rezanci... Pustim stranu i dobru domacu produkciju..hmm.. manje, ali cujem ih i tamo. Sta je to? Znam da su to neki podivljali harmonici (alikvote), ali, da li je to normalno, da li ih treba eliminisati po svaku cenu ili nauciti (sto mi tesko pada) da ih iskuliram? Vokali, gitare, reverbi, efekti, ma svuda.. konverteri? monitoring? nesto defektno u lancu snimanja/slusanja? Ponekad mi se cini da su ta pishtanja jaca od samog korisnog signala (na clean gitarama, redovno) alo bre, jesam li sishao sa uma?? |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|