Quote:
Originally Posted by HeatMan
gzekli..
btw, azdajo, jel ti se desilo da ti dodje reper i kaze: "ja sam ortak od ortaka koji je ortak sa tvojim ortakom.. mogu za dz da snimam? znash.. nemam para.." a iz dzepa vadi davidov i novu nokiju (onu sa barkod chitachem)...
ja sam jednog tako izbacio (bukvalno) iz studija.. rekoh "daj, choveche, koga ti za*****? aj sad lepo izadji napolje.." i anravno tako krecu ljudi da te prozivaju kako ti ne znash da radish svoj posao i kako si nadobudan.. smeshni su bre reperi.. i poznati i "siromashni"...
|
da i da dodam sto posle 2 3 "moje cake" "skontaju" beat making i aranziranje kao sto je danko komsija , sto kaze sha reperi u pokusaju , bice jos sutra tu i nema ga vec sutra popodne ... bilo je varijanti kad cujem da je neko meni zanimljiv i da ima stofa izadjem mu u susret da mu nesto za dz napravim , i onda krece da trazi neku hiticnu pesmu i krene da mi prica kako ce sve pesme koje odradi za cd biti hiticne , a da ne pricam o gospodi i njihovom studiju ...
ukratko zelim da kazem da treba ispasti sto veci profesionalac i ne spustasti se na nivo tog "umetnika"/"muzicara" i tom profesionalnoscu ga "nadvisiti" , kao sto naslov jednog filma sve govori mala trola puna kontrolora