|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#7 | |||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() Quote:
![]() Pa pazi u cemu je stos . Kod tih serija itd .... cesto dobijas stvari prilicno loseg kvaliteta , a i sam rezultat je u sustini zvucno inferioran u odnosu na normalan audio mix .... o stereu i da ne govorim .... cak i ako je stereo .... treba da se drzis usko .... Tako da nema ni potrebe za nekum mambo jumbo spravama sa ne znam kakvim zvukom ..... jedino sto se tu " trazi " je glasnoca ..... za tu svrhu su se po meni pokazali najbolje Timeworks mastering komp ( limiter ) Sony oxford inflator .... i ponekad L2 Samo zato sto mozes dosta da ih gazis . UAD limiter i Brickwall2 sa PoCo ( TC 6000 sistema ) mogu da zvuce ovako ili onako ... ali ih ne mozes gaziti ... sto je ovde problem Onako kako ljudi ovde zahtevaju je da zvuci , glasno , agresivno i brutalno nadrkano ...... ako postignes RMS -7 .... tim bolje ![]() A tu vec nema mesta zvuku ...... znas i sam ![]() Eto ..... koliko sam pomogao verovatno sam i odmogao .... ali ovo stvarno pricam iz iskustva i mnogo trial 'n error varijanti Ali eto .... javice se sutra jos neko .... mozda ce imati drugo iskustvo ![]() Pozdrav Last edited by Max; 15-08-2007 at 04:13 AM. |
|||
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
koji plugin je dobar izbor kad se radu narodnjake | saki | Audio Software | 15 | 01-11-2005 08:35 AM |
PLUGIN koji jedan ljudski glas pretvara u nekoliko... | Shady | Audio Software | 15 | 30-09-2004 09:15 PM |