|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Eto mene i na ovom podforumu..
![]() ortak i ja sviruckamo i snimuckamo, i trudimo se da bude shto bolje i kvalitetnije.. (a za shto normalniju kintu, naravno) shto se tiche gitare, imamo problem: naime, imamo nekog njegovog Ibanez-a (bio 14k dinara) mog squier Strat standard (iako je 17k bio, veoma je dobar), i dve akustare.. nebitne potpuno sada.. uz sve to imamo i neku metalzone pedalu (distorzija - nije mi sad tu da prochitam model) i neko malo (odokativno 8'') pojachalo od 120 evra za koje ne znam ni koji je proizvodjach.. predpostavljate da smo u problemu shto se usnimavanja tiche.. eto, doshlo vreme da se kupi procesor za gitaru. treba mi neshto: 1. shto ce imati gomilu efekata (ukljucujuci i distorziju, chorus, tremollo i flanger) koji valjaju k... 2. shto ce biti do 600 e 3. shto bi vi koristili za usnimavanje gitare 4. shto bi u sebi (pozeljno) imalo i amp/combo sim koji valja... shta vi preporuchujete? na netu sam naleteo na chameleon 2000 al to je matoro i toga nema na lageru vishe.. isto naleteh na TC-ev g-major, al on nema chak ni distorzije (?!)... btw, mozze da bude i rack varijanta.. Pozdrav Sale |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Procesor za live | OFF | Gitarska Produkcija | 20 | 20-08-2008 02:01 AM |
RAM memorija i procesor | Cluster | Computer Hardware | 1 | 08-07-2007 11:13 AM |