Quote:
Originally Posted by Fibra
Pazi, ne proizvodi TB najlepsi zvuk koji je ljudsko uho ikad culo, vise je to stvar istorije, a danas prestiza. Ta mala sprava koja je bila totalni promasaj kad se pojavila postala je kultna masina ne toliko zbog tog zvuka vec zbog nacina koristenja/exploatisanja. Slazem se ja Normanom... everybody needs 303, ali ipak bih radije kupio neku drugu masinu vecih mogucnosti nego samo bass liniju kad bih vec morao da izdvojim toliko para. NPR. cuvena histericna deonica Winkove Higher state of consciousness nije 303ka, ali fali li joj nesto zbig toga? Po meni ne. Takodje gomila drugih stvari svuci 303icno iako to u stvari nisu 303ke.
Meni licno sve ove sprave sa acidvoice-a dobro zvuce iako ne zvuce isto, ali svaka ima nesto svoje, i sve bi ih rado posedovao 
|
e pa vidis, meni se bas njen zvuk mnogo vise svidja od ovih ostalih..
Quote:
Krajnje vreme ja da prebolimo TB i pomirimo sa cinjenicom da verovatno nikada necemo kupiti original, a ako imamo srece da kupimo neku emulaciju da se ponekad izivimo i iscvrchimo za ona stara vremena - super!
|
problem je sto ja ne mogu da prebolim sto sam '95. mogao da kupim 303 + 606 za 300dm