|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Kao sto je vec neko reko ako vec se neko zali za jednu stvar neka usporedi prvo za te iste paare sta ima da se kupi drugo a behringer zna se da nije bas Hi-End sta se tice studiske opreme ali je za pocetak za cenu ok jel za te paare i nemozes da dobijes nesto mnogo bolje moja prva studiska orpema je bila sve od behringer sada naravno ima druge stvari ali za pocetak mi dobro sluzilo mada i ja donekle nisam bijo zadovoljan sa njihovima mikrofonima i mixetama mada me ova mala mixeta iznenadila 1204 pro eurorack vise od najvece versije eurodesk sl3242 pro sto sam imao naravno ako imas vise paare kupi odma od makie i bices zadovoljan i vojno
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
behringer T-1 | koca | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 08-03-2009 03:36 PM |
Behringer MX8000 ili Behringer MX3282 | Ad Fines | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 20 | 19-04-2004 10:10 AM |