|
Obavestenja Informacije, pravila ponasanja i novosti vezane za sajt www.rumski.com |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Moderator
|
![]()
Joj, ljudi okanite se pisanja protiv ruDAW-a. Ja sam siguran da uzimam jedan samo me sada muči kako ga u Hrvatsku dopremiti... No o tome (nažalost) tek za 3 mjeseca. Ja sam evo sad krenuo u ono višetjedno planiranje kupovine računala. I sad sam namjeravao na forume provjeravati cjene i sjetih se ruDAW-a. E pa da sad ne moram pogadjat šta bi bilo stabilno i zezat se, a usput i podržati ljude koji očito dobro rade svoj posao, odlučujem se na ruDAW.
Već je bilo rasprave oko obrade videa. Ja ću sada napisati što bih želio raditi pa bi bilo super da mi se potvrdi da je ruDAW PRO mašina za mene. Prvo, imam jedan ok hard disk koji bi mogli staviti umjesto ovog backup diska. Jel to ok? Ovo računalo bih koristio i za gledanje filmova. Znam da mnoge o to sad nervira, ali glazba mi nije jedina zanimacija trenutno, tako da bih želio dva windowsa na dvije odvojene particije. Svaka particija bi recimo bila 20 GB. Windows XP + Windows Vista. XP naravno optimiziran maksimalno za audio/video. Sav ostali diskovni prostor bi bio za projekte (audio i video fajlovi itd...) i za sample library, a tog imam puno. Neznam kolike su cijene RAM memorije niti diskova, pa me zanima koliko RAM-a mi možee staviti umjesto backup diska? ![]() Što želim raditi na kompu? Na Visti samo slušanje glazbe i internet (bilo bi dobro da mogu sakriti ostale diskove za vistu). Windows xp... Na njemu ću korisiti nuendo sa vrlo velikim virtualnim instrumentima i Adobe Premiere Pro (i sigurno neke iz serije alata creative suite). Siguran sam da je rudaw pro i više nego dovoljan, ali sigurnije je pitati.... ![]() Pozdrav! ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ruDAW - novosti | diviner | Obavestenja | 0 | 23-05-2009 10:18 PM |
ruDAW novosti | diviner | Obavestenja | 1 | 20-07-2008 03:44 PM |
Promocija | Jadran | Promocija radova | 12 | 21-10-2003 04:02 PM |