|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Obzirom da sam od uvaženog kolege roginatora saznao kako mi treba 10 svjetlosnih godina da skontam page 2 na OB-8, evo jedne male nagradne igrice, da vidimo koliko ko barata synthovima. Može da se uključi tko god hoće. Dolje je popis korišenih waveformova pa ko voli nek izvoli.
Dovoljan je bilo koji synth sa multimode filterom i rezonacom. Svi primjeri dolje napravljeni su na Roland JD-990 synthu. Isti se mogu napraviti i na serijama Super JV, XP, XV i Fantom, Motif, Trinity, Triton i sl... Pa krenimo redom. Danas sam jeo jedno tvrdokuhano [audio file]. ![]() Količina različitih waveformova u ovom patchu: 1 Waveform (sample): White Noise Ajmo dalje. Sutra ću si u firmi skinuti DVD verziju jednog lijepog filma iz 60'tih godina. Taj fim mnogi su zapamtili po ovome zvuku: [audio file]. ![]() Količina različitih waveformova u ovom patchu: 1 Waveform (sample): Pulse Ako vam se drugi primjer dopao, možete čuti i kratki isječak iz demoa koji uskoro ide na JD contest. Komplet napravljeno na JD-u i direktno snimljeno u komp - nema nikakvih vanjskih efekata ni procesiranja - sirovi zvuk iz mašine. Audio zapis nalazi se ovdje: [audio file] ![]() @roginator: Eto ga. Ako si ti u stanju napravit bilo koji od ova dva gore sounda na JD-u, ja ti skidam kapu. Popis waveformova ti je gore. Good luck. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
malo glupo pitanjeali samo malo | alavuk | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 25-01-2008 10:12 AM |
... The Sound! | Bitch | Vlado Georgiev | 1 | 23-02-2005 08:42 PM |