|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Nema potrebe da ga vracas, sve da prikacis i disk od pre ne znam koliko godina, imaces ubrzanje zato sto ti je swap iliti pagefile.sys na zasebnom disku, tj. nije na istom fizickom disku kao i sistem.
Stoperica pokazuje da je ATA brzi, ali ukoliko taj na kome je sistem mora da pise i po swapu i po sistemskoj i ostalim particijama, onda sje jasno da ce Win raditi brze sa zasebnim diskom za swap. Ako te ne kosta nista i ako ti ne zuji previse, nema razloga da ga ne ostavis u masini. E sad, jeste bolje je uzeti jos RAM-a ili neki bolji disk za swap, ali i ovde si cini mi se dobio ubrzanje, koliko-toliko. Mozda i gresim, ispravice me vec neko ako je tako ...
Ej, Ljubice, Ljubice, grudi ti, Ljubice, kao haubice! ![]() Last edited by SumAnuT; 29-06-2007 at 12:30 AM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Make Windows 7 and Vista 32-bit (x86) Support More Than 4GB Memory | branoy | Audio Software | 16 | 15-10-2009 03:41 AM |
XP & dual memory motherboard pitanje | Igor | Computer Hardware | 2 | 19-02-2004 03:50 PM |