|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Dragi forumaši bio bih vam zahvalan ako bi mi iko izašao u susret.
Naime,treba da snimim bend što je bolje moguće uz pomoć sledećih stvari: 1.Procesor AMD Duron 1200+ Mhz 2.Creative Soundblaster Live 5.1 zvučna kartica 3.768 MB DDR RAM memorije Ono što znam jeste da glavni out iz mix-a ide u zvučnu karicu.(valjda). Ali gdje?U koji ulaz?I kako uz pomoće Sound Forge-a napraviti što je bolji snimak... Imamo i DBX uređaj kao kompresor,limiter i svašta nešto... može li se preko toga izlaz izvući,pa da to služi kao neko predpojačalo za kompjuter,ako je izlaz jak,pa da ga ovaj smanji ili kako već??? (sad lupam...) Ajte molim vas ako znate kako ovo,pa napišite par riječi. unaprijed hvala... edit Tražio sam na forumu,ali nisam našao ništa što bi mi odgovaralo. Ako sam pogriješio,brišite ili me ispravite Hvala još jednom
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Trebam pomoć i savjete oko ?timanja razglasa!!! | edincic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 03-10-2009 02:20 PM |