|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
1. Interesuje me sta mislite koji su glavni razlozi zasto se na ovim prostorima ne deshava nishta znacajno niti se ikad desilo po pitanju muzike dok preko muzika evoluira non stop ?(i ako mislite suprotno voleo bih da se navedu neki primeri)
2. Zasto do sad Balkan ili kako god nije napravio neki svoj prepoznatljiv stil ,zvuk pa shto da ne kazhem i pravac koji bi bio prihvacen svuda ?(ne mislim na folk , ethno i sl. stvari jer to imaju i svi drugi ,a sad chije je bolje itd neka druga tema) 3. Da li mislite da ugledanje na strane poducente i muzicare je donelo vishe 'zla' nego dobrog ?(ja lichno bih voleo da dobijem amneziju i krenem ispochetka ,opet s druge strane ne bih se odrekao dzungle nikad 0slusanja naravno0) Imao sam josh par pitanja koja su nestala iz glave dok sam kucao ovo ali pojavice se kad im dodje za to vreme ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
neka oprema koju sam nabavio pa mi sad treba vasa pomoc | bossnup | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 15-11-2008 10:54 AM |
Windows VISTA 64 bitna verzija: koji softveri rade na tome ? | MrHeavy | Audio Software | 8 | 23-05-2008 05:16 PM |