|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
MCI Master
|
![]()
Evo to mi je upravo na rasporedu:
skinuo sam dosta slika s neta i malo gledao po forumima... svidjaju mi se rackovi od punog drveta ali ovdje (a bio sam na par mjesta u i okolo ZG) to ili previse kosta ili su likovi DOSLOVCE KRETENI pa im nista ne mogu objasnit..svi oni misle da je sastavit kuhinju iz izrezanog martijala uspjeh ![]() ![]() ![]() ![]() ima li tko da to radi jeftino u SRBIJI ILI HRVATSKOJ.. najbolje sto sam dobio ponudu je 400 EURA za 2x 16HE rack od iverice bez holder L profili holdera i nisu neki problem..radi ih Ivica Stritof pa time ne razbijam glavu!!! ideja je i mozda dati sve to napravit iz medijapana pa fino sastavit pokitat, zastitit i dati prelakirati.....Izracunao sam da je ta varijanta ako to sam radim 2x16HE cca matrijala 700kn (100eura) + oko 700 kuna lakiranje sto mi ispada ok ... cijena pokriva sve od matrijala , kita, sarafa, rezanja, boje i L profila za rack!!!!! mozda jos neki prijedlog??? D |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Napraviti SABIRNICU | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 85 | 20-02-2012 11:52 PM |
Kako sa monotimbralnim Synth-om napraviti aranzman? | Comodo | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 24-04-2009 04:50 AM |
Solina eBay - kako treba napraviti fotku sinta da se proda za vi?e para.... | gregor z | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 02-12-2008 09:29 AM |
KEYSWITCH (kako napraviti instrument sa vise artikulacija) | ANITA | Tutorijali | 2 | 31-03-2004 11:47 PM |