Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 28-05-2007, 03:31 PM   #13
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Default Re: Kako doci do nekog normalnog izdavacha?

Vrlo glup primjer za "zalutale u biz-u" je Beyonce...za razliku od mnogih, ta beyonce stvarno VRHUNSKI pjeva, mislim, ima VRHUNSKE glasovne mogućnosti, i takodje NIKAD ne radi bezlična smeća kao MADONA, naprimjer... već sam o tome pisao...nikako mi nije jasno otkud ta žena tu gdje je...tako da je mnogo više "uljeza" koji bi se mogli sad nabrojati, al to nije tema...

Ja ne znam otkud ovom Da Bear-u ovoliko poriv da "spušta" ljude koji ovdje upoloaduju radove, a sve sa nekom "dobrom" namjerom... kako god- to ispada kao spuštanje. Ljudi ovdje stvaljaju jer im TREBA sugestija, a ne zato što su već sve završili pa puštaju skroz gotov proizvod!!! Cijenim ja to da Vrač ponekad kaže ništa drugo osim surovu realnost, al daj brate ipak...mislim da je svakom jasno šta hoću da kažem...možda je sve to što Vrač govori istina...ali NAČIN na koji on to saopštava je....

Ovo što je HeatMan uradio je sasvim OK, vidi se da je uložen trud i da ima tu nešto....Medjutim, nejasan mi je malo motiv zbog čega uopšte traži izdavačku kuću? Iako je muzika sasvim uredu, valjda znaš da se nećeš leba od nje najesti pa makar ti neznam ko to izdao, jer ipak ovo nije neka vrsta muzike na koju se uzimaju pare...a ako hoćeš, kao što kažeš, " da se tvoja muzika čuje"- onda ti ni ne treba izdavačka kuća! Imaš masu internet komuna gdje ljudi razmjenjuju svoju muziku, tj. imaš priliku da te čuju ljudi i bez izdavačke kuće! Takodje, možeš da narežeš diskove i da dijeliš onima KOJIMA ŽELIŠ...tako da to "da te ljudi čuju" možeš i bez izdavačke kuće...

medjutim, ako ipak negdje imaš lovu na umu- onda promjeni žanr muzike koju radiš...ima ih ovdje koji bi ti i o tome mogli dati koji savjet...

Last edited by balthazaar; 28-05-2007 at 03:33 PM.
balthazaar is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests)

Posting Rules