Prozor pomoć
Već jako dugo radim bez prozora između studija i kontrolne sobe, po?to su zid i vrata dosta dobro izolirani. Najveći problem su bile pare...jer za malo novaca bi samo kroz taj prozor(jeftini)puno procurio zvuk...međutim, nabavio sam debelo duplo izo-staklo od koji 4-5 cm...između je vakum(valjda)....moj plan je staviti to izo staklo u debeli okvir(koliko i zid) a sa strane kontrolne sobe na kraj okvira ubacit jo? jedno obićno deblje staklo (pod nekim kutom, jer sam negdje vidio da se tako radi)...Potrebna mi je va?a pomoć i savjet...da li je ta moja ideja dobra? Kako se to uopće, zapravo, radi?...Pod kojim kutom se stavlja drugo staklo?...Kakav okvir treba biti...i s ćime se učv?ćuje staklo za okvir? DA li je bolje da izo staklo bude sa strane studija, ili re?ije?....Koliko će to staklo utjecati na akustiku studija i re?ije(jer je poprilićno veliko(1,5m sa 1m)?...između tog izo stakla i obićnog bi jo? isiso zrak da napravim vakum...jel to dobra ideja?....Puno bi mi pomogao bilo kakav savjet...ili link na site gdje je prikazana izrada prozora....Hvala...
|