Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-04-2007, 11:32 PM   #1
bojanmil
Member

Default Majestic Bass na Athlon64 X2 platformi...

Pozdrav svima!
Za početak da zamolim sve kolege da se ova tema ne pretvori u ?estoku raspravu, jer sam malopre imao prilike da vidim par takvih tema. Pa da pređem na stvar...
Na mom starom DAW-u nisam imao nikakvih problema sa "Majestic-om", ali kupovinom novog računara sam izgleda kupio i nove probleme. Imam onaj "standardni" problem sa "Majestic" bas modulom, ali jedino re?enje, koje sam na Rumskom mogao pronaći, u mom slučaju ne poma?e.
Ka?u ljudi da trebam isključiti tzv. "HyperThrading" u BIOS-u. Moj novi DAW je baziran na AMD Athlon64 4600+ X2 procesoru, a to znači da ploča ne poseduje "HyperThrading", već "HyperTransport" koji je nemoguće isključiti. S' obzirom da je moj stari DAW bio opremljen potpuno istim softverskim sadr?ajem kao i ovaj novi, siguran sam da je problem hardverske prirode, tojest da le?i u procesoru ili samoj ploči. Inače, ploča je ASUS M2N32-SLI Deluxe.
Da rezimiram...

DA LI JE NEKO USPEO DA NATERA "MAJESTIC BASS" DA RADI NA ATHLON 64bit DUAL CORE PROCESORU??????

Unapred se zahvaljujem!

P.S. Veliki pozdrav Oggy-ju i Ivanu (StudioTON)!!!
@Oggy - Imam ja da ti pozajmim jednu staru nVidia grafičku, onu iz TNT serije. Mislim da je to jače oru?je i od SampleTank-a!!!

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules