|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Ćitajući forum izvaljuje se da UAD korisnici vrlo često imaju slična mi?ljenja o efektima koji se nude uz ovu dps kartu u smislu karaktera i korisnosti istog, isti slučaj je i za PoCo, ali mi?ljenja oko VST efekata su vrlo podeljena kako mi se čini, pa me ?ivo zanima ?ta članovi foruma koriste najče?će u svojim mixevima...
Koje kompresore, koje eq-e, koje reverbe, koje limitere, itd. i na kojim kanalima i grupama... Kog ne mrzi nek napi?e npr. lanac efekata koje nače?će stavlja na vokal, na nogu, dobo?, hatove, perkusije, ceo drug, lead gitare, fifove, raznorazne strinogove, itd. ![]() Svakako bilo bi zgodno i napisati kom zvuku se te?i tj. koji je muzički ?anr koji se producira... |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Na?i (va?i) textovi | ANITA | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 123 | 22-11-2013 04:03 PM |
Omiljeni UAD plug-ovi...? | Bockie | DSP forum | 5 | 29-07-2009 11:13 PM |
Omiljeni forum | alfom | Razno | 34 | 21-09-2008 11:43 PM |
SAMLE TANK - Va?i savjeti | Shady | Audio Software | 17 | 30-08-2004 02:49 AM |