|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Evo danas je "izašao" prvi CD koji je urađen full u mojoj režiji (od postavke mikrofona na stejdžu, pa do ubacivanja omota u kutijice
![]() ![]() Radi se o Live snimku takmičenja gitarista koje je održano 01. marta u Banjalučkom CAT klubu... Elem... sav koncert je sniman na Korg D32XD digitalni rekorder (sa Direct Outa Allen&Heath GL2400), a miksan u Cubase okruženju uz korišćenje Waves plugova i Fabrik R reverba sa TC Konnekt 24D... Bubanj - neki Pearl Export sa malo starijim opnama i poprilično čudnim setom činela; Bass - Music man StingRay kroz Peavey Tour 450 glavu i Peavey 410 TVX box; Klavir - Yamaha P-80 direkt; Gitare (razne) - kroz tri pojačala: Peavey XXL Combo 212, Peavey Classic 50 212 combo i Vox AD50VT 212. Od mikrofona: Kick ElectroVoice RE20 Snare Shure SM57 Toms Peavey DMS-5 Hi-Hat Rode NT-6 OverHeads Rode NT-5 Matched Pair Bass Box ElectroVoice RE27 Evo ovde http://www.box.net/shared/2y8301yfpq poslednja stvar na CD-u koja je čist session sviran u revijalnom dijelu, pa bacite neki komentar... p.s. Iako je u pitanju takmičenje gitarista odlučio sam da okačim klavirsku stvar jer su gitaristi (po meni) malo podbacili i po pitanju tona i po pitanju kvaliteta svirke...
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Foam Fest-utisci ?? :-) | ugljesa | Razno | 0 | 04-09-2009 12:11 AM |
Kulpin Fest 2009 | dawid | Razno | 6 | 16-08-2009 09:32 PM |
novi BLACK EYE PEAS - Boom Boom Pow | DaBear | Razno | 57 | 21-06-2009 08:51 AM |
Rif Boom Fest - Banja Luka | Tiki the Boyler | Promocija radova | 2 | 27-02-2007 07:25 PM |