|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Imam PEntium Core 2 na 2.4 sa njegovim orginalnim coolerom,dva hard diska od 250 gb sata2 ,2 Gb RAM-a ,dvd przilica i sve to u nekom codegen super silent kucistu od 400w koje nema dodatni ventilator.Instalirao sam speedFan program koji mjeri temperaturu svega sto se nalazi u kucistu i nakon sto upalim kompjuter speedfan kaze (a i Sisoft Sandra ) da mi je POWER/AUX teperature 122 C ,a nakon 4 sata rada pod opterecenjem procesora od 40 % temperatura oba hard diska dodje do 51 C i procesora do oko 50 C.
To su previsoke temperature pa me interesuje: 1.Sta je to POWER/AUX teperature i da li je ona previsoka? 2.Da li su ovake temperature diskova i procesora normalne jer jemam nikakvih problema u radu? Unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
UAD Xpress Pack za svega 75?!-JRR Shop | d3houseworks | DSP forum | 39 | 01-05-2009 01:11 PM |
HDD velicina na papiru i na kompu? | korenjak | Computer Hardware | 17 | 15-02-2009 04:54 PM |