|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Udarnički se radilo prethodnih mjeseci, pa je došlo vrijeme da konačni izgled svog radnog prostora podijelim sa vama...
Jako mi je žao što nisam bio u mogućnosti da fotografišem po fazama, ali mi je ulaganje para u digitalni foto aparat trenutno na poslednjem mjestu. A sinoć ga pozajmih, pa... To otprilike izgleda ovako... (moja prva panoramska fotografija u životu, pa ne zamjerite)... ![]() Iz normalne perspektive... ![]() Pa još jedan čudni ugao... a u pozadini bass trap i akustički tretman bočnog zida... ![]() Detalj (nezavršenog) difuzora... Bogi nemoj da se ježiš na stiropor. To je jedino što mi je dubina džepa (za sad) dopustila - slijedi nanošenje nekoliko slojeva boje za beton tako da će se dosta dobiti na tvrdoći! ![]() Radna površina i monitoring izgledaju otprilike ovako... (stalci još nisu gotovi) ![]() kao što i rek čeka punjenje... ![]() ali su detalji na svom mjestu... A detalji su bitni... Zar ne Anita? ![]() ![]() Meni se sad ne izlazi iz kuće... ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Simpatični Mališani? | balthazaar | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 22 | 25-02-2009 09:19 AM |
Mali oglasi? | akordeonista | Razno | 31 | 05-03-2008 09:16 AM |
Atelje Trag... | perun | Promocija radova | 14 | 06-04-2007 07:03 PM |