|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
I meni je lakse da odem u klub smixam nesto levom rukom (to je postala rutina) i uzmem neciju nedeljnu platu,a da nekazem da iznajmim tehniku za novu godinu i srpsku novu godinu i uzmem para za neciju dvogodisnju platu,ali sa druge strane postoje i ljusi koji prodaju ganju i uzmu para koliko zena u banci,ali ipak radi se o etici i to je koliko sam shvatio problem koji Anita ima.Nije sve u kinti (kako je propao RNR -1deo). Sto se tice Jamira - slazem se,ali to isto vazi i za Babyfacea,Quincy Jonesa, po meni Tricky-ja,ali na kraju i Vladu Georgijeva. Ako cu analizom stanja (aka "filozofiranjem") nekom pomoci -super,tu sam,samo nazalost daleko je ovo od filozofije ipak su ovo vise socijalne stvari (ili socioloske-pogledaj Jamirovu kolekciju automobila,a pogledaj svoju)a ne filozofske. Posle 15 godina u muzici a 8 baveci se profesionalno time,vise nemogu da zivim od entuzijazma moram razmisljati o svojim daljim ciljevima itd a fraza "matori smixas "drum factory" uzmes 80eura i "seva ti paja"" vise neprolazi kod mene jer stvarno neplaniram da 60-ti rodjenda docekam za mixetom. Pozdrav Martin |
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mislim da nas ovo sve zanima... | DADDY Z | Zoran Vračević - Vrač | 10 | 26-07-2006 02:29 PM |
Originalni software(mislim se na efekte) zvuci bolje od crack-ovanog?!!? | peraZdera | Audio Software | 15 | 12-07-2005 01:09 PM |