|
|||||||
| Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#2 |
|
mod?rateur analogue
|
korg opet izlazi s nekim novim produktom baziranim na KARMA tehnologiji. (zijev..)
clavia izlazi s dvomanualnim orguljama na principu modeliranih orgulja iz Electro serije. (opet zijev..) trenutno je novi V-Synth cak i najinteresantiji. ali, zato future Retro izlazi s malim analgnim semi-modularom, predvidjenim za elektroniku, tehno i ostale .. desktop, puno potova, cv i midi i/o.. slusao sam demose - vrlo fokusirani, tvrdi analog zvuk ala dosadasnji future retro proizvodi (i na tragu 303). mislim da ce to dobro leci u produkciju tog tipa. radi analog drums bez problema - a la 808 909 i sire.. jedino treba ti par komada za cijeli set , pa su ljudi koji su radili demose smaplirali svaki sound u electribe-s i onda potegnuli..http://www.future-retro.com/XSAUDIO.html neki kazu moderni MS-20. ima u tome istine makar mi zvuci hladnije i tvrdje od ms-20. sto uopce nije lose.. ovisi za sto ga koristis.
|
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|