|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#22 |
Mason
|
![]()
Prijatelju, sve je o.k., a i ja posecujem kafane (u zadnje vreme ne, jer ne pijem od kraja aprila, ali inace volim, sto da ne), ali... ovde je bar jasna stvar...
Odnesi recimo nekom profesoru knjizevnosti ova dva texta i zatrazi misljenje o jednom i o drugom: Krivo srastanje-Azra srastanje krivo srastanje budnosti nikad dosta gospođice od tri pedlja na krivinama zadnji vagoni luđački tresu i mnogi prazne crijeva zaboravljajući stid a oholost nekad suđena da bude vrlinom spla?njava na očigled i smrdi nadaleko i nitko nema snage da odagna propadanje i nitko i ne poku?ava da bude vi?e od hladne ?elatine koja laprda među krajnostima kao rijetko govno dok svi tvoji besprizorni usrećitelji i samozvani ?tovaoci onog ?to ne razumiju i svi tvoji plaćeni nitkovi dou?nici i sjecikese i svi tvoji mutavi urlatori zvučnih titula hrabro spletkare za?tićeni lopovskim kodeksom koji ?titi vjernike od zara?enih a svaku duhovitost uvijek i na vrijeme efikasno liječe u samom začetku pa kakvo ime da ti damo gospođice od tri pedlja krivo srastanje gospodine krivo srastanje kao kad bogate prose za miraz a talon nose ru?ni i opaki s nečuvenom moći da tjeraju ?to za?ele mnogo ih je i stra?no galame obično razbiju sva ogledala na koja naiđu obično razbiju sva ogledala na koja naiđu da ne ostane ni pomen na ljepotu yes srastanje krivo srastanje Bele ruze - Aca Lukas Ne pitaj me druze moj ne pitaj o zeni toj nemoj drugu srce slomiti kada znas da, da se ona meni nikad nece vratiti Ref. Bele ruze, bele ruze bele ruze opet cvetaju a u mome srcu druze crne kise opet padaju Kafana je prepuna a ja nigde nikoga nemam para, nemam drugova Samo stari cigani moju pesmu sviraju bele ruze opet cvetaju
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Na?i (va?i) textovi | ANITA | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 123 | 22-11-2013 04:03 PM |