@semafor priča... pa ne znam.. verujem da odličan procenat ljudi počinje da se bavi muzikom prvenstveno da bi podelio svoju neku emociju sa ostatkom planete pa ko god to shvatio.. ovakve muzičare privatno najviše poštujem, u svim njihovim varijacijama i žanrovima.. takođe je istina da odličniji procenat ljudi skonta da ima neki talenat i na papir baci neke cifre i skonta da bi to možda moglo da mu se isplati.. tako dobijamo 90% moderne pop i zabavne muzike. Tu je prava veština naći ono što bi se dopalo masovnoj populaciji koja muziku ne doživljava preterano duboko i emotivno.. veoma cenim ljude koji uspeju da nađu tu žicu, ali ne privatno, već profesionalno.. jednostavno, ne sudim im. Ovo napisah zato što je pala teza da je SVIMA bitan semafor.. u svom skromnom iskustvu imao sam sreće da radim jaaako mnogo sa ovom prvom populacijom, iako se i sam redovno trudim da postignem i drugu stranu, ne bi li sve ovo moglo da mi bude jedino zanimanje u životu.
@lacky, ako te stvarno zanimaju veoma sadržajni i iskreni projekti, koji sadrže podosta ozbiljnog rada i razmišljanja, javi, uputiću te na neke projekte koje sam čuo ili imao sreće da radim