|
|||||||
| Dragan Ivanović Bas Maister, Studijski muzičar, aran?er, producent (saradjivao sa Vasil. H Bendom, Mangus, Van Gogh, Ceca, ...trenutno saradjuje sa Bala?evićem, Rambom, Sergejom Ćetkovićem i Strip...snimao bas Nevernim Bebama, Zdravku Čoliću, Van Goghu, Ceci, Regini, Vladi Georgiev, trenutno aktivan i kao DJ (projekat bassystem predstavlja perc.elemente) |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#3 |
|
Member
|
Meni je licno - do jaja (ne ocekuj detalje od "nebasiste"
), mada sam cuo od nekih muzicara neke manje zamerke (koje mi ne smetaju ili ih ne cujem), ali neka dodju pa neka sami komentarisu ![]() Sad sam poslusao opet (da ne bih pricao napamet). Civutski vrt i Galicija su pesme gde se najvise primete te frekvencije (vec i u uvodu gde je bass gitara izrazena, a onda kad krene vokal jos gore). Mislim da je producent malo zeznuo jacinu nekih frekvencija ispod 100Hz. Jer, bez subwoofer-a se slusa pristojno, a cim je sub u sistemu, vec smeta. |
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests) | |
|
|