|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
Test uopste nije bio iznenadjenje.
Sto se mene tice, pobedila su dva najbolja mikrofona, stto je i bilo za ocekivati. Jedino mi je krivo sto nije ipak iskoristen neki neutralniji preamp kako bi stekli jos bolji uvid u test. SPL se svuda cuje, tacnije svi snimci imaju neki "zajednicki sadrzalac" koji mi se ne dopada, pa cenim da je to preamp (i pomalo pevac ![]() Mislim da bi sa nekim boljim i cistijim preampom razlika bila jos veca u korist 2. i 6. mikrofona. Ipak, ruku na srce, niti jedan od ovih usnimaka nije ni blizu usnimka koji ja dobijem sa Rode Classic 2 u Amek 9098EQ. Cekamo sledeci test sa skupljim modelima. Tu ce biti vise muke da se provali koji je koji. Svaka cast Manley na testu! ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Test Mikrofona | Oggy | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 33 | 10-12-2013 02:13 PM |
Test Mikrofona part 2 | Bitch | Audio Produkcija - Tehnike | 32 | 23-05-2009 09:16 AM |
test mikrofona, srednja klasa, velike membrane | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 06-01-2008 10:29 PM |