Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 07-12-2006, 12:37 AM   #11
clusterchord
mod?rateur analogue

clusterchord's Avatar

Default Re: Electronaut

Quote:
Originally Posted by Manley
izvini, tek sada sam video tvoj post.

tab je ODLICAN, igrom slucaja je jedan lik sa gearslutz-a ovde u Svici pa smo se skoro upoznali(zahvaljujuci max-u) i dosli odmah u deal.

uzeo sam od njega dva V78-ice i bas mi se svidjaju...odlican pre i to za 800$....mislim da je odlican za rhodes...moj fender je na revidiranju cim stigne snimicu ti fajl kroz tab da imas predstavu o zvuku
jao bre..

pa to je muzika za moje usi. zao mi sto nisam uzeo njihov V71DI dok nije jos bio poskupio . bio je samo 550 dolara. inace, dobio si V78m za odlicnu cijenu. ako vidis negdje opet za 800, vici..

pricaj mi jos kako ti zvuce i za sto ih koristis.. i svakako mi postaj taj mp3, uzasno me zanima.. (mozes i direkt na DI ulaz, a i na mikrofon na amp, pa na pre)

Quote:
Originally Posted by Manley
ah da...electronaut zvuci slicno API-u
zanimljivo, vjerojatno ima neke masne transformatore koji napinju te srednje freq

clusterchord is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules