|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Hvala na mnogobrojnim odgovorima,
Inace PERUN, nemam referencu, vec samo razlog. Muzika...Imam viziju za te remiks i ceo taj projekat. Inache tacno je nisam Timberland, ali znam ljude shto su snimali s anjim i znam njegove tehnike. Medjutim, mene ne zanimaju velika imena niti pare. Ja samo zelim da uradim remikse za moje zadovoljstvo i ako se svidjaju izvodjacu onda prica pocinje. vidim velike broj greshaka u danashnjoj industriji, posebno kad se radi o kinti. Ovo treba da bude kompliment izvodjacu jer neko voli njihove vokale toliko da zeli da stavi svoj pecat kreativnosti na njihov rad bez ikakve cene. Mislite da cu ja da prodajem te remikse? Zarada me ne zanima. nOOb-e, skolarina je $43000 i celokupan program traje 12 meseci. Uosyalom dobijesh Associate za 12 umesto 36 meseci, shto je standard na fakultetima u americi. DaBear, gde se shtampaju akapele? Da li postoji mogucnost kupiti neshto takvo? Razumem za strane, poshto sam radio print down za akepele u obliznjem studiju. Da li se domace rade? Poshto ne verujem da se isplati izvodjacu da uradi neshto tako Hvala, Dean |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
-= Dis-patch Festival : Konkurs Za Domace Muzicare I Producente =- | ProkDu | Razno | 11 | 28-08-2007 06:32 PM |