Go Back   Rumski Forum > Rumski > Predlozi i sugestije

Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 11-11-2006, 11:26 AM   #11
alen
VIP Member

alen's Avatar

Default Re: Personalni podaci

Quote:
Originally Posted by galimpic
Meni ne smeta ni da verujes da je Elvis ziv, ali smatram da bi informacija o necijem horoskopskom znaku u podacima bila beskorisna i zauzimala mesto necem relevantnijem, a cak bi bila i stetna jer smanjuje ugled i autoritativnost foruma. Zamislite sajt Vlade Srbije sa nabrojanim horoskopskim znacima clanova Vlade, kao da je tinejdzerski sajt za zaljubljivanje. .
Svako ima pravo da veruje u sta hoce ili jos lakse da ne veruje ni u sta.To je personalna
stvar.Ne smatram da je beskorisna i neozbiljna ideja,na kraju krajeva nisam je ja
izmislio nego mi se to svidelo na nekolicini ozbiljnih foruma koji ni malo nisu tinejdzerski.I ne znam na kom 'fakultetu' su te naucili da je isticanje horoskopskog
znaka tinejderska fora.....
A primer ti je odlican,Vlada Srbije?Pa gde ces neozbiljnije i vece zajebancije od toga sa sve njihovim 'ministrima'......Za njih nisu ni slicice nindza kornjaca!

Last edited by alen; 11-11-2006 at 11:28 AM.
alen is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules