|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Sinoc sam dosta razmisljao o ovome sto ste pisali ... gledajuci MTV ....
i ovo je moje misljenje ...... Ono sto radi Edo majka je lepo , i originalno , zato sto je nase ..... i zato je mozda interesantnije .... Ovo sto radi AK je za nase uslove fentasticno .... i pevanje i aranzmani i sve .... ok , moze bolje .... ali je super ..... e sad gde je problem ..... ona " kopira " ljude koji to rade bolje , ne unosi nista svoje .... lokalno .... originalno , i onda nastane problem sto kad pustite bilo koju 23 godisnju prezgodnu crnkinju , koja peva isto i bolje sa daleko boljom produkcijom ..... jer zvuci kao daleko bolji proizvod .... U uporedbi sa time je lose , gledajuci sam projekat za sebe , kao i uporedjujuci sa lokalnom produkcijom .... treba samo pozeleti jos ovakvih stvari .... Kod Eda je drugacija situacija ..... unosi dosta lokalnog ...... i to je zanimljivo .... i po meni , dobitna kombinacija .... jer samo ono sto je nase .... je ono sto najbolje radimo ..... bolje od drugih ..... ( ovo je vec smislio i Brega i Kusta i ostali ...... ) Mislim da je dobitna kombinacije negde izmedju ........ Pozdrav |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Aleksandra Radovic 2009 | Geronimo | Audio Produkcija - Tehnike | 26 | 17-10-2009 08:25 PM |
Katarina Kovac - Streets of Mine | Almond | Promocija radova | 40 | 12-04-2009 10:56 PM |
Aleksandra Kovac Album | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 17 | 11-10-2006 11:47 PM |
Aleksandra Radovic, album | OFF | Razno | 13 | 30-09-2006 04:58 PM |