Go Back   Rumski Forum > Audio produkcija > Gitarska Produkcija

Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 22-10-2006, 02:03 PM   #27
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Default Re: Niko ne pominje pod-ove?

Quote:
Originally Posted by Arthur
danas sam se druzio sa sedlarovim les paulom i line6 pod XT pro (crvenim), i uz dosta pokusaja na kraju proglasio Line6 za nijansu bezdusnim da bih mu poverio tako ozbiljan zadatak cilj je bio neki pristojan high-gain zvuk, i jeste, istina je, izadje to dosta veliko i debelo, ali mi se nijedno zrno nije preterano dopalo... Ovih dana sam dosta snimao po jednog Telekastera i Stratokastera u clean ulogama, i to je proslo kao upotrebljivo.. za nijansu mi je nekako "enjkavo" ali se da smiriti sa EQom.. one lake polu-gain akcije nisu prosle ni blizu upotrebljivo.. a i na cleanu mi dodje nekako lifeless... Da me neko ne shvati pogresno, ja DEBELO preporucujem tu spravu svakom ko pokusava da prodje sa dobrim zvukom jednostavno i jeftino, ali za krajnje ozbiljne zadatke ipak nije na visini.. Sto se vlatka i ekipe tice, sasvim verujem da je to slucaj, iz Line6 se lako dobije pristojan rezultat, a usput ne moras da budis pola komsiluka pride A nisam primetio nikakvu znacajnu razliku u zvuku izmedju bubrega i rack unita.. samo mozda negde ima vise modela...
A jel bio instaliran onaj dodatni pack sa high gain modelima na toj spravi koju si probavao?
Dushan_S is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules