|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#22 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Namerno cu citirati samo ovaj deo jer se rasprava polako svodi na licni nivo i udarce ispod pojasa, a to ne treba ni nama ni forumu. I sad tek kad vidim listu, nije mi jasno ono sto si rekao 'o ljubavi u poslu' u prici sa Nesbom i Vrachem, od cega je sve pocelo. Iz mog ugla - nemam uslove da bih radio verovatno ni jednog od gore navedenih klijenata (oprema+ poznavanje materije), a kada bih imao, verovatno bih uzivajuci radio Biber, Kerber i mozda Colu (da bih pricao da sam ga radio). Sve ostalo bih, normalno, radio za novac (ne znam za gospodina Kitica, kako bih to prevario), i tome bih pristupio krajnje profesionalno. Ali, ne mogu da zamislim kakva je to ljubav prema poslu snimati vokale (ne pratece, nego 'zvezda') tipa D'N'D, Hani, Karleusa, Ivan Gavrilovic, Danijela Vranic.......... Mislim, radio sam ja i gore pevace, i radicu, sigurno, ali posle debelih psihickih priprema. E, da izasao novi SSL, ima slika na prvoj strani teme ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi SSL controler / mixer !!! | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 24-07-2008 07:42 PM |
NOVI NEVE -GENESYS mixer | Moritz | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 06-10-2007 12:38 PM |
Novi SSL Mixer za Bennija iz ABBA grupe.. | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 34 | 09-03-2007 01:20 PM |
novi stylus , novi battery | markoni | Audio Software | 5 | 14-11-2004 01:51 PM |