|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#15 |
Moderator
|
![]()
Dusanova prica je najkompleksnija i verovatno najvise stoji od svih ovde recenih. On je usao u konkretne detalje koje niko od nas nije izneo kao argument. Mislim takodje i da je njegovo resenje
"problema" najadekvatnije (ono sa hibrid zicama) jer je za sam ritam jako bitan spanung zica, a za soliranje da zica nije pretvrda. Za osnovu svakog dobrog tona na bilo kom zicanom instrumentu je najbitnija (osim samog instrumenta) adekvatna visina zice. Ja sam na svim mojim instrumentima uvek drzao zice najvise moguce, a da stima upravo iz tog razloga.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Shta posedujete od vijura? [fotke] | MHz | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 583 | 16-12-2018 11:38 AM |
Shta koristite na bubnju? | shashko | Audio Produkcija - Tehnike | 17 | 07-03-2009 02:58 PM |
Shta da radim? sx problem | HeatMan | Audio Software | 13 | 16-10-2007 12:32 AM |
Shta sa tercom ili kvintom????? | LAMPASH | Gitarska Produkcija | 6 | 08-09-2006 11:53 AM |