|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Moderator
|
![]() Quote:
to gde smo se sada obreli... e tu pocinje "magla"... sta tu na koga i zasto utice... detalji su zaj**ana stvar... "Prljavstinu" na midovima smo resili nasim pojacalom (svi primerci su je redom pravili... i neki stari HiFi pojacavaci, i oni snazni za razglas i svirke, i RAxxx)... "prljavstinu" na visokim smo resili ozbiljnim redizajnom transformatora za napajanje naseg pojacala(!?)... Zona Sumraka? Da bas to... barem za mene, kao dizajnera cele skalamerije, od sve nauke moram skoro jedino da se oslanjam na intuiciju ![]() Sto se detalja tice, o kojima pricas... nisam ja Mackie opljuvao kao najgoreg moguceg zvucnika koji ama bas sve detalje skriva.... ne... to je relativan pojam i vezan je i za covekov ukus i navike... cak ni svi polipropileni ne skrivaju detalje u istoj meri... ali im je to FAMILIJARNA boljka... veoma poznata. Tako sam i Mackie posmatrao, jer on sadrzi u sebi midwoofer drajver cija je membrana napravljena od polipropilena. Hocu da kazem da to moze i mora da bude bolje i jasnije, tako da u tom duhu shvati moju "kritiku"... mozda sam samo sa malo vise energije ispricao ovu pricu... ali ja tako jedino mogu ![]() Max, uvek mora i moze bolje i jasnije! ![]() pozdrav bogi
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Rcf Monitor 5s | grada27 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 20-08-2007 03:27 PM |
profesionalni near-field monitor, tehnicki zahtevi | boggy | Promocija radova | 64 | 22-05-2006 07:13 PM |