Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-09-2006, 09:30 PM   #29
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Default Re: SuperMEE, profesionalni near-field monitor, funkcionalni model

Da nastavim.....
Generalno, sve vreme razmisljam, sta mi treba jos od monitora u malom prostoru? Mislim, za sad - nista. Dvosistemska kutija, ogromna, koja dosta nisko svira, sa jako tacnim, preciznim basom, koji ne trese zidove i ne ljulja ormare. Od svega na cemu sam radio - Adam, Tannoy, Dynaudio, ovo mi je kompletnije resenje, ali mora se priznati, i nesto skuplje. E sad, nisam kompetentan da ove monitore poredim sa K&H, PMC...... koji su opet dosta skuplji od MME monitora. Glasno, tiho, umereno slusanje, detalji, dinamika, stereo slika, frekvencijski balans... sve je tu. Mozda bi ja cak neznatno i utisao visokotonac, ali i ovako je super.

Ono sto je losa stvar - sto sam ja sad dosao u veliku dilemu. Bio sam vec vidjen da uz Adame dodam BM15, ali su me MME pokolebali. Znam da su totalno druga prica u odnosu na BM15, ali sam se zapitao sta meni, pretpostavljam i vecini vas, zapravo treba. Prostor mi nije prevelik, MME sasvim dovoljno bassa daje (jedan od razloga kupovine BM15), jako je osetljiv na intervencija na EQ i kompresoru.......

Generalno, da nemam nikakve monitore, sigurno bih kupio MME, ovako, ostaje mi da razmislim cisto iz finansijsko-komercijalnih razloga, da li Adam+MME, Adam + BM15 ili samo MME
Attached Images

Last edited by OFF; 10-09-2006 at 09:33 PM.
OFF is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules