Quote:
Originally Posted by SumAnuT
Da li je bolji fx teleport ili vst system link? Sta mogu sa jednim a sta sa drugim? Ne zelim da mixam trake koje su na drugom kompu, zelim samo da pokupim sirovu snagu sa amd-a za vst(i). Da li bi ASIO4ALL mogao da odradi posao za system link?
|
Onda probaj fx teleport (i slicne derivate...postoji jos jedan programcic slicne namjene, ali sam mu zaboravio ime), jer je on namjenjen kao "teleporter" VST instrumenata i efekata sa druge masine na main (na prvoj main masini pokrenes host i gomilu VSTi, na drugoj pokrenes teleport, otvoris preko njega takodje gomiletinu VSTi, i koristis ih u prvoj masini).
Za sistem link mislim da ti je ipak potreban ozbiljniji hardver da bi sve radilo flawless (ili barem priblizno). Prednost mu je povezivanje i sinhronizovanje vise hostova (znaci pored VSTi, u mogucnosti si i miksati trekove izmedju hostova, po zelji i potrebi).
Sve ovo pisem na osnovu svojih prilicno zastarjelih iskustava (davno sam probao i teleport i sistem link), tako da ako sam nesto izostavio ili negdje pogrijesio, neka me drugi dopune ili isprave.