Hvala na dobrodoslici svima koji nisu znali da sam tu ;P
Sto se tice domace scene (moderne) elektronske muzike, tu su stvari u neku ruku tek na pocetku. Imamo mnogo talentovanih, mladih ljudi, ciji talenat treba negovati i razvijati. Ono sto je ovde problem, je lova. Dosta klinaca sa vizijom nema kinte da priusti najosnovnije, jak cpu/memoriju/zvuk, a da ne pricamo o kinti potrebnoj da se zvuk lepo sredi za slanje materijala napolje. Ono sto cenim je inicijativa Vlade Janjica i podsticaj mladim umetnicima putem Coffee Shop kompilacija, i etikete Marka Nastica koje su, kapiram, uvek otvorene za dobru muziku domacih i neafirmisanih klinaca koji nesto ceprkaju po sekvencerima...krivo mi je sto prica o Pioniru, drugom labelu za elektronsku muziku kod nas, nije uspela...mislim da je u pitanju isto bila "no tengo dinero" situacija.
Elem, gde ima volje, ima i nacina, uz trud i rad, sve ce doci na svoje mesto. A ovaj ovde topic moze da bude malo, ali korisno mesto za sve male producente elektronske muzike kod nas ^_^
Pozdrav Dabearu, imati nekog toliko iskusnog na forumu je od velike koristi, a ti sto bi da im crvci i pisti, hehe, jebes ga, ne znaju ljudi